Tématický výlet 2015

Tento rok si opäť zopakujeme tematický zájazd za poznaním, tentokrát do mestečka Kroměříž. Dopoludnia budeme obdivovať záhradnícku prácu v Květné záhradě a popoludní v Podzámecké zahradě. Odchod autobusu je v sobotu o 7.00 ráno z námestia v Topoľčiankach, zraz účastníkov zájazdu je 6.50 ráno na námestí. Cena zájazdu pre členov občianskeho združenia je 15€, pre nečlenov občianskeho združenia je cena zájazdu 25€. Každý člen môže zobrať so sebou jednu ďalšiu osobu v členskej cene.

Na zájazd nie je potrebné si brať prakticky nič, len doklad totožnosti. Všetko je tak, ako minulý rok, netreba si toho veľa brať, občiansky preukaz + suma za zájazd a prípadné vreckové, ostatné bude zabezpečené. Peniaze si treba zobrať v naších eurách – suma za zájazd sa bude vyberať ráno v autobuse a pokrýva dopravu a všetky vstupy. Občerstvenie a obed sú zabezpečené občianskym združením.

Ešte sú nejaké miesta voľné, v prípade záujmu je možné sa najneskôr v utorok 15.9. ešte prihlásiť. Potom už musíme nahlásiť počty na obed a prehliadky do Kroměříža. Prihlasovať sa dá cez číslo na SMS servis;) , prípadne sa zastavíte na recepcií na Hradnej stráži alebo zavoláte Slávke.