Park očami detí 2015

Pri príležitosti konania ranžírungu vyhlasujeme aj tento rok prostredníctvom internetu maliarsku súťaž pre deti s tematikou “Park očami detí”. Súťaž je určená pre žiakov základných škôl (deti vo veku 6-15 rokov).

Jeden žiak môže do súťaže poslať najviac jednu prácu, inak nie je počet prác účastných v súťaži nijakým spôsobom limitovaný. Pre výtvarné práce odporúčame výkres alebo iný vhodný podklad veľkosti A4, a ľubovoľnú techniku vyučovanú na základnej škole (farbičky, pastelky, vodové farby, temperové farby, ceruzka, atrament a ďalšie).

Na zadnej strane výtvarných prác musí byť čitateľne napísané meno a priezvisko autora, trieda, adresa a emailový kontakt (napr. Paľko Hruška, 4.C, Krátka ulica 3, Bratislava, palko.hruska@gmail.com).

Uzávierka súťaže je 30. apríla 2015. Do tohto termínu je potrebné doručiť súťažné práce na adresu občianskeho združenia Park Topoľčianky, Parková 11, Topoľčianky (hotel Hradná stráž).

Práce budu vyhodnocované odbornou trojčlennou komisiou občianskeho združenia v období 4.-8. 5. 2015. Najneskôr 8.5. 2015 budú výsledky súťaže elektronicky zaslané výhercom, spolu s pozvaním ocenených autorov na slávnostné odovzdávanie cien. Zároveň budú výsledky zverejnené aj na internetovej stránke občianskeho združenia Park Topoľčianky (www.parktopolcianky.sk).

Všetky zúčastnené výtvarné práce budú vystavené na oficiálnom programe ranžírungu, ktorý sa bude konať v nedeľu, 17. mája 2015, o 14:30 hod., na tradičnom mieste ranžírungu pri ľavom krídle pred zámkom v Topoľčiankach.

Ocenené práce budú navyše propagované aj prostredníctvom našej internetovej stránky. Vyhlásenie výsledkov výtvarnej súťaže a odovzdávanie cien bude súčasťou oficiálneho programu dňa 17.5.2015. V prípade, že sa ocenení účastníci nebudú môcť dostaviť na oficiálny program a prevziať si svoje ceny, budú ceny uschované v sídle občianskeho združenia, kde bude možné si ich prevziať do konca mája 2015. Výtvarné práce zaslané do súťaže budú po skončení súťaže rovnako uschované v sídle občianskeho združenia do konca mája 2015, kde si ich autori môžu pre ne prísť. Po tomto termíne predpokladáme, že o ocenenie, resp. navrátenie výtvarnej práce už nie je záujem.